TÄYTEAINEET

ELLANSÉ™ on ensimmäinen ihon täyteaine, joka tarjoaa turvallista ja säädeltävää hoitovaikutusta esteettiseen ihontäyttöön ja kirurgiaan. Ellansen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat elastisuus ja optimaalinen viskositeetti. Niinpä sitä voidaan käyttää hyvinkin paikallisesti ja sillä voidaan korjata juonteita ja ryppyjä erittäin kustannustehokkaasti. Ellansella voidaan saavuttaa välitön ja kestävä hoitotulos jopa neljäksi vuodeksi. Hoitotuloksen kesto voidaan ennustaa tarkasti ennen hoitoa, joten sitä on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aine koostuu biohajoavista komponenteista, eikä siitä jää mitään haitallisia jäämiä kehoon. Tuotteessa yhdistyvät sekä erinomainen hoitotulos että turvallisuus.

 

Tuotteen ainutlaatuiset hyödyt:

 • Ainutlaatuisen säädettävän kestoajan ansiosta hoito suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi
 • Juovien ja ryppyjen välitön korjaus
 • Kestävä lopputulos koko käyttöajalle, tuote ei haihdu muutamassa kuukaudessa
 • Tutkittu ja turvallinen sopivuus iholle; tuote on testattu kliinisillä testeillä sekä tutkimuksilla
 • Todistettu bioyhteensopivuus, tuotteesta ei jää mitään jäämiä ihoon
 • Turvalliset, pitkään testatut valmistusaineet
 • Ainutlaatuinen elastisuus ja optimaalinen viskositeetti mahdollistavat käytön useisiin eri kasvojen osiin
 • Helppokäyttöinen tasainen aine pakattuna käyttövalmiiseen ruiskuun
 • Ei tarvetta herkkyystesteihin ennen hoitoa
 • Ei allergisoi, aiheuta tulehduksia tai arpikudosta eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia tai muovia
 • Stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa
 • Kustannustehokas: pitkäaikaiseen tulokseen tarvitaan vähemmän ainetta ja vähemmän hoitokertoja

 

ELLANSÉ™ -hoitotoimenpiteet

Haluttu hoitoalue puudutetaan pintapuudutteella (noin 20min), minkä jälkeen Ellansé injektoidaan ohuella neulalla tarkasti valittuun kohtaan ihon alle. Tämän jälkeen lopputulosta muokataan vielä hieromalla.

Hoitotoimenpide kestää noin 30 minuuttia, minkä jälkeen tulos on nähtävissä välittömästi. Koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.

 

Käyttöalueet

 

 • Juonteiden ja ryppyjen korjaus
 • Volyymin lisääminen
 • Muotoilu
 • Muokkaus

 

ELLANSÉ™  Tuoteperhe (S,M,L,E)

 

Ellansén avulla voidaan saavuttaa haluttuja ja kauniita esteettisiä lopputuloksia jokaisen asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Tulokset kestävät huomattavasti pidempään kuin tavallisten ihontäyteaineiden tulokset ja ovat ratkaisevasti edullisempia. Tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta, jotka eroavat toisistaan ainoastaan kestoltaan.

 

Ellansé –tuotteiden kesto vuosina

Ellansén asiakastyytyväisyysprosentti on korkein kaikista täyteaineista: lääkärien suorittamien tutkimusten mukaan jopa 97 %. Tulokset on mitattu 12 kuukauden kuluttua Ellansé-hoidosta.

 

Turvalliset ainesosat

ELLANSÉ™ on turvallinen ja kliinisesti tutkittu synteettinen ja täysin bioimeytyvä  ihon täyteaine, joka on valmistettu PCL (polycaprolactone) mikrohiukkasista ja homogeenisestä CMC (karboksyylimetyyliselluloosa) geeliliuoksesta. Samoja ainesosia käytetään lukemattomissa lääketieteellisissä CE-hyväksytyissä sekä Food And Drug Administration (FDA) -hyväksytyissä tuotteissa mm. itsestään sulavissa tikeissä sekä kontrolloidussa lääkkeiden annostelussa.

Ellansén valmistaja AQTIS MEDICAL BV on Hollannissa sijaitseva terveydenhuollon innovatiivisten pistettävien ihonhoitotuotteiden tutkimiseen, valmistamiseen sekä markkinoimiseen erikoistunut yritys. Sen kehittämä STAT-teknologia koostuu ainutlaatuisista bioimeytyvistä lääketieteen polymeereistä sekä erilaisista geeleistä.

Aqtis medicalilla on laaja kokemus ja tietämys bioimeytyvien polymeerien valmistuksesta, muokkauksesta ja tuotteistamisesta niin että tuotteilla saavutetaan pitkäaikaisia ja hyviä lopputuloksia.

 

 

Revanesse on täysin kirkas, ei-eläinperäinen hyaluronihappo. Revanessen vaikutukset kestävät pidempään kuin minkään muun luonnollisen hyaluronihappovalmisteen johtuen sen kehittyneemmästä kemiallisesta sidoksesta. Revanesse –sarjasta löytyy eri hoitotarkoituksiin soveltuvia tuotteita kosteutuksesta kasvojen muokkaukseen.

Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste. Revanesse tekee huulistasi täyteläisemmät, korostaa huulirajaa ja tekee amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla. Revanesse on tuote, joka saa sinut tuntemaan olosi upeaksi ja näyttämään hyvältä. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen, ja koska käsittely on ei-kirurginen voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.

Revanesse Ultra huulillesi

 • Lisää huulten tilavuutta saaden aikaan täyteläisen lopputuloksen
 • Korostaa huulirajaa
 • Muokkaa suupielten muotoa
 • Vähentää suunympärysryppyjä

Tulokset säilyvät Revenesse Ultralla huulissa noin 8-12 kuukautta. Sen jälkeen hoidon voi vaivattomasti uusia.

 

Revanesse Pure ihollesi

Soveltuu kuivan ja elottoman ihon kosteutukseen ja kiinteytykseen mesoterapian tavoin. Revanesse Pure palauttaa kokonaisvaltaisesti ihon kosteutta ja samalla kiinteyttää ihoa. Pure injektoidaan pieninä pistoksina ihoon halutulle alueelle. Kollageenin kasvu ja ihon kiinteytyminen alkaa välittömästi.  Revanesse Pure mesoterapia sopii kaikille kasvojen, kaulan ja dekolteen alueille.

 

Hoitotoimenpiteet

Haluttu hoitoalue puudutetaan pintapuudutteella (noin 20min), minkä jälkeen täyteaine injektoidaan ohuella neulalla tarkasti valittuun kohtaan ihon alle. Tämän jälkeen lopputulosta muokataan vielä hieromalla.

Hoitotoimenpide kestää noin 30 minuuttia, minkä jälkeen tulos on nähtävissä välittömästi. Koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.

Sivuvaikutukset ja jälkihoito-ohjeet
Heti hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi olla punoitusta, lievää turvotusta ja joskus arkuutta, joka kestää korkeintaan 2-3 päivää. Minkäänlaisia vakavampia sivuvaikutuksia hoidoista ei ole raportoitu. Ihon voi pestä ja meikkiä laittaa kuuden tunnin kuluttua, mutta hoidetun alueen altistamista kuumuudelle (esim. sauna, solarium, voimakas auringonpaiste) tai kylmyydelle on hyvä välttää niin kauan kuin ensipunoitus ja -turvotus kestävät.

 

KONTRAINDIKAATIOT – Hoitoja ei pidä tehdä seuraavissa tapauksissa:

Hoitoja ei pidä tehdä immunologisista sairauksista, maksan tai munuaisten vajaatoiminnasta tai reumasta kärsiville eikä verenohennuslääkettä käyttäville.  Jos sinulla on verenohennuslääkitys (Marevan), tällöin täyteainehoitoja ei tehdä. Myös ihosairaus kasvojen alueella, poikkeuksellisen runsas arvenmuodostustaipumus sekä diabetes estävät täyteainehoitojen tekemisen.

Yliherkkyys hyaluronihapolle tai Lidocainille, tai useiden muiden allergioiden ilmeneminen ovat vasta-aiheita Revanesse-hoidon tekemiselle.

Omega-3:n, Aspirinin ja Disperinin käyttö tulee lopettaa viikkoa ennen hoitoa. Jos hoitoalueella on tulehdus, herpes, haavoja tai ihottumaa, hoito siirretään kunnes alue on täysin parantunut. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos sitä on aikaisemmin esiintynyt.

Jos sinulle on tehty pigmentointi hoidettavalle alueelle alle 2 kuukautta sitten.

Laser- tai voimakkaiden kemiallisten kuorintojen jälkeen odotettava ihon paranemista ennen täyteainehoitojen tekemistä.

Hoitoja ei tehdä alle 18-vuotiaille, eikä raskauden tai imetyksen aikana.

 

Hinnasto

 Ryppyjen hoito Ellansélla:

Ellansé M (1ml, kesto n. 21kk)                                                           380€ (sis. alv 24%)

Ellansé L (1ml, kesto n. 33kk)                                                             540€ (sis. alv 24%)

Ellansé E (1ml, kesto n. 45kk)                                                            610€ (sis. alv 24%)

 

Revanesse Ultra:

Huulten täyteläistäminen (1ml, kesto 8-12kk)                             295€ (sis. alv 24%)

Ryppyjen hoito (1ml, kesto 8-12kk)                                                320€ (sis. alv 24%)

Revanesse:

Ryppyjen hoito (1ml, kesto 6-8kk)                                                  320€ (sis. alv 24%)

Revanesse Pure:

Mesoterapia                                                                                      355€ (sis. alv 24%)

Sarjahoitona: 6 kertaa                                                                    2000€ (sis. alv 24%)

 

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

 

Laura Kaarniharju/ sairaanhoitaja, Cidesco-kosmetologi p. 040-7624525