Ripsipidennykset

KULMASATILAUS JA RIPSIKÄSITTELYT

 

 

Huolitellut ja oikeaoppisesti muotoillut kulmakarvat korostavat silmiä, sekä raikastaa ja nuorentaa ilmettä. Kulmat antavat kasvoillemme kehykset. Ohuiden, kapeiden kulmien aika on ohi ja trendinä on ollut jo tovin paksummat, tuuheammat ja luonnolliset kulmat.

Usein pelkällä värjäyksellä ja siistimisellä, tai meikillä ei päästä toivottuun lopputulokseen. Uuden tuuhennustekniikan ja stailauksen avulla saat unelmiesi kulmat!

 

Kulmatuuhennus on loistava apu mm. jos:

  • Liian ohueksi tai ”vääränmalliseksi” nyppiminen on jättänyt alueita joihin karvat eivät enää kasva.
  • Kulmakarvat ovat luonnostaan harvat tai kaipaavat muotoilua
  • Kulmat ovat kestopigmentoitu, mutta alueelta puuttuu karvaa. Karvojen lisääminen pigmentoidulle alueelle tekee kulmista luonnollisemman näköiset
  • Arvet ovat jättäneet kulmiin koloja
  • Iän myötä kulmat ovat laskeneet ja haluat kohottaa ilmettä
  • Sairauden tms. vuoksi kulmakarvat eivät kasva

 

Kulmatuuhennus tehdään samalla periaatteella kuin ripsipidennykset. Aluksi kulmat värjätään kestovärillä ja siistitään, sekä suunnitellaan haluttu lopputulos. Synteettiset karvat kiinnitetään yksitellen omiin karvoihin, tai tarvittaessa ihoon sille tarkoitetulla liimalla. Kulmatuuhennus voidaan tehdä siis osittain, pieniä alueita täyttäen, tai tarvittaessa myös täydellinen kulmien täyttö. Tuuhennukseen on käytettävissä eri pituisia, paksuisia ja sävyisiä karvoja, jotka valitaan asiakkaan mukaan mahdollisimman luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi.

Kulmatuuhennukset vaativat huoltoa n. 1-3 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen mm. ihon laadusta, kiinnitystavasta (suoraan iholle liimattuna irtoaa nopeammin), kasvutahdista, sekä kotihoidosta. Hoito-ohjeet vastaavat ripsipidennysten ohjeita. Tuuhennusten laiton jälkeen on vältettävä kulmien kastamista, saunaa, sekä hikoilua n. 24h. Tämän jälkeen liima on kiinnittynyt ja kulmat kestävät normaalia pesua. Öljypohjaiset kasvohoito- ja puhdistustuotteet heikentävät liimausta, joten niitä tulee välttää.

 

Tuuhennusten hinta on 20€/ 20min.

Osatuuhennuksiin (aukkojen täytöt ja pienet alueet) varataan aikaa 20-40min.

Mallinmuutoksiin ja suurempiin tuuhennuksiin 60-120min.

 

Kulmien siistiminen ja kestoväri sisältyy väh. 60min. tuuhennukseen!

 

Ripsikäsittelyt:

Ripsien ja kulmien värjäys + kulmien siistiminen 28€

(Kasvohoidon tai ripsipermanentin yhteydessä -50%)

Ripsien värjäys 15€

Kulmien värjäys + siistiminen 15€

Ripsipermanentti  55€                                                                                         

Hellävarainen ja helppo vaihtoehto ripsien taivuttajille! Kestää omien ripsien laadusta riippuen jopa 3kk.

 

Ripsipidennykset:

Ripsipidennysten hinta on 60€/ h. Uusiin ripsiin kannattaa varata n. 1,5h aika. Normaali huoltoväli on 3 viikkoa, jolloin huolto kestää ripsistä riippuen noin tunnin. Volyymiripsipidennysten hinnoittelu on sama, mutta aikaa kannattaa varata n.30min enemmän. Jos haluat tarkemmin hinta-arvion ripsipidennyksistäsi tai on muuta kysyttävää, soita ja poikkea konsultointikäynnille!

 

Ripsipidennyksissä ja kulmatuuhennuksissa käytämme aina turvallisia ja tehokkaita, EU- standardien mukaisia liimoja ja aineita!

 

 

 

 

044 294 3002 / Eliisa

 

Muu tiedustelu:

info@fresca.fi